(010) 4795862 info@pinkfishmedia.nl

Ons werk bestaat uit heel veel leuke projecten. Momenteel werken we aan:

Commerciële mailings, blogs en posts: we schrijven voortdurend voor mailings, blogs en posts op social media. Dat gaat altijd door. Voor bedrijven die resultaat willen en direct willen communiceren met hun klanten.

Uitwerken brandingstrategie en ontwikkeling cursusomgeving voor een ondernemersplatform

Ontwikkelen van masterclasses en workshops voor een mediabedrijf

Ontwikkeling nieuwe cadeaukaart voor consumenten: ook een leuk project! Met website, advertenties en communicatie naar bedrijven.

Organisatie van evenementen voor winkeliersverenigingen: winkeliers maken steden gezellig en levendig. Om mensen meer naar de stad te trekken ontwikkelen we voor winkeliersverengingen events en activiteiten. Erg leuk om te doen!

Internationale webshop voor Spaans fashionlabel: Voor een Spaans modelabel ontwikkelen we momenteel een prachtige webshop. Het doel: meer klanten bereiken in de UK, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië. De stijl: strak en luxueus. Nu maar hopen dat de lancering straks in Spanje plaatsvindt :-).

Webshop voor Duits modemerk: een Duits modemerk wil meer klanten in Nederland dus bouwen we een mooie webshop voor hen. Afgerond.

Ontwikkeling magazine voor de trouwbranche: aanstaande bruidsparen informeren over alle mogelijkheden in de regio, dat is het doel van dit magazine. Leuk om met zoveel ondernemers samen te werken om te komen tot een mooi magazine.

Red de Vlinder: Elk jaar doen we ook een paar opdrachten not for profit. Dit kwartaal doen we dat voor de vlinders. Het aantal vlinders in Nederland neemt in alarmerend tempo af. Reden voor organisatie Red De Vlinder om een campagne te starten. We ontwikkelen momenteel een website voor dit prachtige doel.